...

Vincent verwarmt harten op installatiebeurs!

Half mei heeft installerend Nederland Vincent kunnen ontmoeten op de VSK, de grootste installatiebeurs van Nederland. En dit was een groot succes!

Op dag 1 van de beurs kondigde het kabinet aan dat vanaf 2026 bij iedere cv-ketel vervanging minstens een hybride warmtepomp moet worden geplaatst. Dit bericht, in combinatie met de VSK award Energietransitie die door Vincent in de wacht werd gesleept, zorgde voor een heuse stormloop op de stand van Itho Daalderop. Installateurs verdrongen zich voor de wand waar Vincent werd voorgesteld.

De VSK vakjury noemde Vincent ‘een toegankelijk, breed toepasbaar en marktrijp product dat verder is dan de concurrentie. Daarnaast is Vincent voor woningcorporaties en particulieren een duidelijke, concrete, pasklare oplossing om gas te geven in de transitie naar duurzaam’. Lovende woorden, die ook door de vakmedia werden gedeeld. Op installatie.nl wordt de naam geprezen; ‘Met Vincent hebben we eindelijk een warmtepomp met een naam die lekker Hollands bekt. En dat is een slimme zet’ aldus Eddy Buiting (hoofdredacteur Installatie). Energeia Energienieuws bestempelt Vincent als ‘De ster van de VSK Beurs’. Ook de landelijke media had oog voor Vincent. Zo is de ‘nieuwe naam in warmtepompen’ voorbij gekomen op de NOS, RTL en werden de unieke eigenschappen van Vincent benoemd in een uitgebreid artikel in het AD.

Vanaf juli 2022 zal Vincent officieel in productie gaan waarbij de eerste grote projecten uitgeleverd zullen gaan worden.